top of page

God content skapes av talentfulle mennesker.

Vi i Finnmark Productions er overbevist om at vi har noen av de mest talentfulle skaperne i Norge, som alle innehar en spesifikk signatur og fortellerstil som du kan velge for nøyaktig ditt prosjekt.

Bli bedre kjent med vårt fantastiske team.

Om Oss

FP - Full.png
Capture.jpg
Drone

Team

En av våre arbeidere og talenfulle skapere i Finnmark Productions

Sergei Pedersen

Co-Founder, Medeier, Daglig Leder og Manusforfatter

Tlf: 48 22 97 23

sergei@finnmarkproductions.no

Sergei er Medeier, Daglig leder og Manusforfatter for Finnmark Productions.

 

Som utdannet siviløkonom fra Norges Handels Høyskole (NHH), har Sergei I tillegg til å ha en sterk forståelse for økonomi og ledelse, også skrevet og Produsert vår første spillefilm "De Gjenvendte", hvor Sergei også klipper prosjektet.

 

Sergei har enorme analytiske evner som gavner våre produksjoner daglig, i tillegg til et særdeles kreativt talent så er vi veldig heldige med å ha dette multitalentet til å lede firmaet vårt.

En av våre arbeidere og talenfulle skapere i Finnmark Productions

Espen Larsson

Co-Founder, Medeier, Regissør og Manusforfatter

Tlf: 981 00 609

espen@finnmarkproductions.no

Espen Larsson har skapt film siden han var 13 år gammel. Utdannet ved Westerdals filmskole i Oslo som klipper, og Bond University i Australia der han spesialiserte seg innen manus og regi, skapte han over 20 kortfilmer og utmerket seg med sin særegne fortellerstil.

 

Siden har Espen skapt både spillefilmen De Gjenvendte, reklamefilmer for flere selskaper som Pincho Nation, Fitness Xpress, og flere musikk videoer.

 

Espen er en eksperimentell filmskaper og trives aller best på den originale siden, han mener at originalitet gjør at noe skiller seg ut, og gjør det minneverdig.

En av våre arbeidere og talenfulle skapere i Finnmark Productions

Ólafur Jónsson

Ólafur Jónsson er en oslo basert cinematograf. Utdannet ved Prague Film School i 2009 med spesialisering i cinematogrofi og har siden jobbet på utallige reklame og narrativ baserte prosjekter.

Med bakgrunn som første AC og kameraoperator har han nå begynt å skyte spillefilmer og reklamer som Director of Photography. Hans siste prosjekt er Espen Larsson's zombie komedie "De Gjenvendte" (RE-Human) og Alan Lucien Øyen's "The American Moth" med legendariske Liv Ullman.

I tillegg til å studere i Praha, så har Olafur studert film og TV produksjon i Media Teknologi i Viborg, Dannmark, og multimedia design i København.

Han har også jobbet i et av Skandinavias ledende kamerautleie selskap som teknisk direktør, der han utviklet en unik forståelse rundt moderne og klassisk film utstyr.

Ólafur er originalt fra Island og snakker flytende islandsk, Norsk, Dansk, og Engelsk.

Hans seriøse interesse for fotografi startet i tidlig 20-årene og sendte han på hans vei til å bli en anerkjent fotograf i Norge.

En av våre arbeidere og talenfulle skapere i Finnmark Productions

Debbie Nsamba

Debbie er vår sosiale media manager med lang erfaring i feltet.

 

Debbie har bygget mange kontoer for en mangfoldig gruppe selskaper på alle tenkelige sosiale media kanaler.

 

Med et øye for perfeksjon har hun et utrolig estetisk blikk som hun alltid tilpasser kundens visjon på en prikk.

I tillegg til å være et utrolig talent på sosiale media og innholds skaping så er Debbie vår gledesspreder på kontoret og alltid i godt humor.

Vi er veldig heldige for å ha henne med på teamet.

En av våre arbeidere og talenfulle skapere i Finnmark Productions

Bartosz Jaworski

Bartosz er en inkluderende og innovativ videograf/fotograf med hovedfokus på å tenke annerledes for å skape interessante øyeblikk som fanger publikum.

Han har jobbet som videograf/fotograf i 2 år og har jobbet med klienter som Kari Traa og New Movements samt kamera assistent for De gjenvendte og en del av produksjonen for Nøkkelhull TV reklame, Bartosz er også en utmerket colorist med sterk erfaring.

Bartosz har en helt unik look på sine kreasjoner som har et stort appell til et markedsrettet publikum.

bottom of page